BANZAI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Banzai. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 21:21 2 u gewacht op mn eten, restaurant zei de bezorger was al een tijd geleden vertrokken, hij kwam veel later pas. Eten was geweldig!
1 jan 2023 om 20:52 Sushi lekker. Jammer dat er geen sausjes bij zaten.
31 dec 2022 om 1:17 Eten kwam niet na 2 uur gewacht te hebben. uiteindelijk zelf opgehaald en was het niet compleet. wederom teruggekeerd, geen aanraden.
29 dec 2022 om 19:10 2+ uur gewacht op eten, super slecht service aan de telefoon en toen het eten uiteindelijk kwam was het koud en droog. Nooit meer bestellen hier.
28 dec 2022 om 11:40 De pagina gaf 25 minuten aan voor bezorging. Uiteindelijk kwam het een uur later. Het eten zelf was heerlijk!
23 dec 2022 om 21:46 Hele lekkere sushi!
17 dec 2022 om 20:51 Het duurde erg lang voordat het eten er was, 1,5 uur :(. Nadat we hebben gebeld bleek de bezorger al even onderweg te zijn. Eten was daarom niet helemaal warm, wel lekker.
16 dec 2022 om 20:08 Bezorging veel te laat, tonijnsashimi was te dik gesneden en taai
26 nov 2022 om 21:23 Hadden het eten voor om 19.15 uur uur besteld en om 21 uur kwamen ze het pas brengen. Sushi niet vers en de bak met rijst koud. Duur geintje!
25 nov 2022 om 20:31 Eten was lekker goed gevuld, maar helaas was alles lauw tegen koud aan! Dit zijn wij niet gewend van Banzai.
16 nov 2022 om 20:33 You did not deliverd the food, i was waiting till 00:00!!!! I would like my money back!!!!!!!! Is not normal what you did!!
6 nov 2022 om 20:01 Bezorging prima. Tempura nog half rauw, gember over datum. Was eenmalig helaas.