BANZAI

BANZAI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 245 beoordelingen
19 okt 2019 om 23:23 Sushi zoals gewoonlijk weer top! Heerlijk vers en de rijst ook lekker. Qua grootte ook goed. Ga zo door zou ik zeggen. Ik bestel hier de volgende keer weer!
19 okt 2019 om 21:17 Heeeeeeeerlijk
17 okt 2019 om 22:39 Snelle levering en lekker eten voor de prijs
17 okt 2019 om 20:08 Super snelle levering en was super vers!
16 okt 2019 om 21:18 Goed bezorgd en op tijd!
14 okt 2019 om 8:31 weer netjes verzorgd eten . Top.
13 okt 2019 om 15:47 Best sushi in Tilburg. The fish is always super fresh and flavors are very authentic, they send enough condiments like soy sauce, wasabi and ginger. 5 stars for sure, would highly recommend ordering from here!
11 okt 2019 om 20:41 Bezorging was prima. Eten lekker totdat ik een haar in een sushi rol opmerkte.
11 okt 2019 om 11:08 Perfect. Aardige bezorger en heel netjes ingepakt. Eten was echt heel goed. Zeker vaker bestellen
7 okt 2019 om 8:15 Ruim van te voren besteld. Toch nog 20 min later dan bezorgtijd moeten bellen. Aan de telefoon wordt op dat moment aangegeven dat de bezorger onderweg is... Daarna nogmaals meer dan 30 min moeten wachten
7 okt 2019 om 8:10 Op 5 minuten na 2 uur!!!!! moeten wachten op het eten!!!!
6 okt 2019 om 23:02 Al vaker hier besteld. Voorheen nooit problemen gehad, nu was het eten ruim 45 - 50 minuten te laat, ik snap dat het druk kan zijn maar dan laat weten dat je later bent... Het eten zelf was gelukkig top zoals altijd.